O nama

Max Power SPI Odžaci

Industrija polipropilenskih veziva

Kompanija Max Power SPI Odžaci osnovana je 2016. godine. Naša osnovna delatnost je proizvodnja polipropilenskih veziva za koje koristimo isključivo polipropilen, sirovinu domaćeg porekla. Fabrika se nalazi u Odžacima (Republika Srbija), pored samog izvora sirovine, fabrike polipropilena Hipol AD. Lako dostupna sirovina je jedna od glavnih karakteristika koja nam omogućava da se takmičimo na tržištu u odnosu na konkurente, prodavce uvoznih PP veziva.
U kratkom vremenskom periodu upeli smo da razvijemo širok asortiman veziva i odgovarajući kvalitet. Atest i sertifikacija MAX POWER® veziva vrši se od strane akreditovane laboratorije po međunarodnim standardima.

Sprovodeći preventivnu strategiju zaštite životne sredine, primenjujemo je na proizvodni proces, proizvode i usluge u cilju: povećanja ukupne efikasnosti i produktivnosti, poboljšanje mogućnosti poslovanja i smanjenje rizika po ljude i okolinu.

Saradnja i razvoj proizvoda

MAX POWER® Poljoprivredna PP veziva mogu biti proizvedena prema specifičnim zahtevima naših klijenata u obziru izmene težine kalema, boje veziva i pakovanja predviđenog za traženo tržište.

Naši primarni proizvodi

Kvalitetna i ekološka veziva

Poljoprivredna PP Veziva za baliranje slame, sena i veziva za opštu upotrebu proizvedena prema najvišem standardu proizvođača poljoprivredne opreme. U spektru ponude PP veziva izdvajamo najčešće korišćene tipove T400, T500 i T800 ( kalemovi težine 5 kg ) za tvrdo baliranje slame i sena, preporučene za sve tipove balir presa. Veziva tipa Rafija, T1000 i T1200 su idealan izbor za vezivanje povrtarskih kultura, vinograda i drugo jer pored vrhunskog kvaliteta materijala od kojeg su proizvedene, sadrže posebne dodatke za zaštitu od UV zračenja, vlage i hemijskih agensa i kojim je omogućen znatno duži period izloženosti spoljnim uticajima tokom čuvanja stočne hrane ili fiksiranja poljoprivrednih kultura na mestu vegetacije.