MAX POWER®

Sigurnost je u vezi!

Poljoprivredna PP Veziva za baliranje slame, sena i veziva za opštu upotrebu proizvedena prema najvišem standardu proizvođača poljoprivredne opreme. U spektru ponude PP veziva izdvajamo najčešće korišćene tipove T400, T500 i T800 ( kalemovi težine 5 kg ) za tvrdo baliranje slame i sena, preporučene za sve tipove balir presa. Veziva tipa Rafija, T1000 i T1200 su idealan izbor za vezivanje povrtarskih kultura, vinograda i drugo jer pored vrhunskog kvaliteta materijala od kojeg su proizvedene, sadrže posebne dodatke za zaštitu od UV zračenja, vlage i hemijskih agensa i kojim je omogućen znatno duži period izloženosti spoljnim uticajima tokom čuvanja stočne hrane ili fiksiranja poljoprivrednih kultura na mestu vegetacije.

PP Veziva MAX POWER® - 100% Domaći proizvod

Domaće, a bolje? Ovo su testirani podaci:

42%

Isplativije

67%

Dugotrajnije

81%

Bolji sastav

100%

Se reciklira

Namenjeno Profesionalcima

home_energy_feature_1

Bez pucanja

Odlična prekidna čvrstoća i otpornost na istezanje. Mekoća veziva postignuta uz pomoć fibrilizirane trake.

home_energy_feature_3

Nema upredanja

Fluidna prohodnost kroz vodilice mašina za presovanje ili roto baliranje čak i kod starijih modela - nema pojave upredanja.

home_energy_feature_2

Veće pakovanje

Produženi ciklus korišćenja špulne koje su sada dostupna i u težini od 9 kg u korist MAX POWER® Tip-a 130 za teško baliranje.

VELEPRODAJA

Odgovara spektru namena

home_energy_feature_4

Vezivanje loze

Rafija predstavlja delikatno vezivo za najčešće potrebe vezivanja vinove loze. Trajno tokom čitave sezone.

home_energy_feature_5

Povrtarstvo

MAX POWER® Veziva Tip 1000 i 1200 pakujemo u težini od 1 ili 2 kg za laku i brzu manipulaciju za vreme učvršćivanja povrtarskih kultura.

home_energy_feature_4

Opšta upotreba

MAX POWER® kanap će Vam uvek biti pri ruci za vezivanje paketa, snopova kukuruznih stabljika, granja ili sadnog materijala voća ili ruža.

KATALOG